Heb je een nieuwe woning gekocht in Nederland? Wat leuk, gefeliciteerd! Je zult vervolgens veel dingen moeten regelen. Zo zul je een alles in 1 pakket af moeten sluiten, anders zul je natuurlijk geen gebruik kunnen maken van internet, tv en bellen in nieuwe huis. Daarnaast moet je ook plannen maken voor het interieur. Wil je je huidige meubels meenemen naar je nieuwe adres of ga je juist nieuw meubilair aanschaffen? Bovendien moet je gaan bepalen of je de binnenmuren van je nieuwe huis wilt verven, waarbij het een aanrader is om te kiezen voor de onderstaande kleuren die je kunt kopen in online verfwinkels

Terracotta rouge 

De natuurlijke wereld blijft unieke en in het oog springende materialen bieden om mee te werken. Door verzamelde, geliefde items, eigentijdse en op maat gemaakte stukken te combineren met explosies van abstracte kleuren, kunnen we ruimtes ontwerpen met hun eigen duidelijke identiteitsgevoel. Terracotta rouge is hier een goed voorbeeld van, wat een bruine, rode verftint is. Dit roept een rustig maar serieus statement op. Bij het kiezen van een gedurfde verfkleur voor een intieme kamer zoals een slaapkamer, is het belangrijk om een ​​verf te kiezen die is gemaakt van natuurlijke materialen zoals terracotta rouge. 

Groen

2022 is het jaar van groen opperste met een fris bos van groene tinten die de verjongende deugden van de natuur naar binnen halen. Terwijl digitale levensstijlen steeds veeleisender worden, snakken thuisretraites naar een diepere verbinding met authenticiteit, geworteld in ruwe materialen, tactiele aanrakingen en verzorgende, levende tinten. En als je nog meer overtuigingskracht nodig hebt, is Sherwin-Williams Color of the Year 2022 onthuld als Evergreen Fog - een voedende en kalmerende grijsgroen. Etsy heeft ook smaragdgroen gekozen als de kleur van het jaar. Met andere woorden, het is zeker een aanrader om groen te verwerken in het interieur van je huis in 2022. 

Blauw

Nieuw leven inblazen in interieurs, transformerende tinten geïnspireerd door zee tot hemel oneindigheden zijn luchtig en fris. Rustgevende blues bevordert een gevoel van rust, vooral effectief in ontspanningsruimtes zoals slaapkamers en blauwe badkamers. Met zoveel verschillende tinten om uit te kiezen, kan blauw veel akkoorden raken. Elektrische blues voegen drama toe aan muren, terwijl koelere tinten een industriële sfeer kunnen geven. Blauw is al ongelooflijk aanwezig in ons leven; de kleur van de oceanen en de lucht, het aardt en verbindt ons met onze omgeving. In 2022 zal het dit dus ook doen in onze woningen. 

Lila

Elegante en subtiele lichtviolette tinten roepen een magische, schemerige gloed en verleidelijke schoonheid op. Opvallend delicate melanges bieden flexibiliteit en veelzijdigheid voor gebruik in verschillende slaapkamerkleurideeën en ontwerpstijlen. We krijgen veel liefde voor deze aardse tint paars die zowel vrouwelijk als mannelijk kan gaan. We voorspellen dat we er deze winter meer van zullen zien, omdat mensen op weg zijn naar meer kleur en humeurig willen blijven in hun kleurenschema's. Als het donker is, kan de mauve heel rustgevend worden en als de zon schijnt, is de kleur helder en uitnodigend. Lila kun je dus zeker gebruiken bij het verven van je huis!